lördag!!

vad har hänt idag då? Imorse åkte jag till bibblan, skulle beställa en Mini Vac från Ellos, men fan vilka idiotiska datorer bibblan har.. blev less så jag struntade i det! Köpte istället lunch på bibblan och åkte sen direkt hem till lägenheten och försökte ta bort vit färg som tyvärr har kommit på golvet i vardagsrummet efter mitt måleri av mina golvlister. Rensade sen rejält i garderoberna, körde bort med en massa kläder till en container för insamling till världens fattiga. Bra va? Jag har gjort nåt bra för en gångs skull!! nu letar jag febrilt efter ett nytt köksbord + stolar för ro´s skull, är inte lika förtjust i mitt blocketfynd längre. Bordet tar upp alldeles för mycket plats i köket och sen är det runt, jag vill hellre ha ett vanligt rektangulärt bord. Imorgon ska jag och Samuel övernatta i lägenheten, sen ska allt rulla på som det egentligen skulle ha gjort för länge sedan...

Vad händer idag då??!

vid 10 imorse, fikade jag med Malin och Klara från FL.. latte och en macka, tog vi allihop.. kul se deras barn, så söta! Har nyss surfat in på www.kitsch.se efter kakeldekor 15*15 cm, som ska pryda mitt kakel i köket. Sök på kakeldekor - Madeleine så hittar du dekoren jag ska ha!! Fint va?? Nu ska jag ner på stan, och köpa ett vitt nyckelskåp på www.village.se - sök på nyckelskåp och leta efter det vita med stora svarta siffror på.. det ska jag ha!! Slarvar ju ofta bort mina nycklar, om än det bara är tillfälligt men ändå.

Ska fota lägenheten idag också och måla 2:a varvet på mina golvlister i vardagsrummet. Dags gå nu!!

torsdag fm!!!

Vad snälla ni är mina vänner, som skriver så fina kommentarer i min blogg!! Jag måste vara snäll.. hehe Jag kan berätta att det går framåt i lägenheten, den börjar ääntligen se ut som en riktig lya, någonstans där man kan trivas! Jag älskar området också, verkar va ett toppenområde att bo i och bara 5 minuters promenad till stan. Kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det.. Har ansökt om att få Samuel omplacerad till ett närliggande dagis istället, tar ju en stund för mej på morgnarna att ta sig till hans nuvarande dagis.. nog för att han trivs bra där men varför skulle han inte trivas även på det dagiset vi har tänkt?? Passar både mej och M när vi ska hämta och lämna honom där. Nog om det, jag har iaf nu snickerifärg (vit) till golvlisten i vardagsrummet som jag ska försöka hinna att måla idag innan jag hämtar min älskling på dagiset! Köpte en lackpensel på Jem & Fix, som inte ska släppa hår alls så den gör nog susen för målningen. Sen ska jag lägga klickgolv i hallen och köket, det ska vara ett laminatgolv i valnöt!! Men det får vänta lite.. kosing måste göra sig sedd först.. hehe

Jag ringde imorse och avbokade min kära stund på Nuna (www.nuna.se) suck!! Inte vad jag ville, men man måste ju ha råd också. Jag skulle ha fått en skön stund, med en kompakt ansiktsbehandling inkl aha-behandling, men 800 spänn kan jag behöva till annat just nu!! Så det blev till att bita i det sura äpplet och nöja sig med att jag sköt fram tiden några veckor..

Hinner inte skriva mer nu, ska till lägenheten och piffa till den.. + ta lite nya bilder som jag sen ska lägga ut här!! Kul va??

See you!


bilder från min lägenhet!!

här ser ni hur min kära lägenhet börjar ta form!! Så härligt bo i stan, kan det bli bättre? Fin lägenhet va? Och tänk, när det är helt möblerad då, då blir det hur fin som helst! (fler bilder dyker upp här snart). Jag är så nöjd med mitt val av tapeter. Lätt att variera sig med färger på gardiner, detaljer, dukar, kuddar mm. Allt är nästan nytt i lägenheten.. Jag kan skryta med att säga att den faktiskt är totalrenoverad. Vilken tur. Denna gången var det min tur att få tur.. Jag vet, det ser tomt ut på bilderna utan möbler, men så ser den ut ialla fall!


Samuels rum...



köket... ljust och fint med naturen som utsikt!
- nu har även köksbord + 4 stolar kommit på plats.. ett fynd från www.blocket.se
- bild kommer snart!


vardagsrummet.. finaste platsen! Än så länge utan soffa och möbler.


gårdagens lunch; GI-mat (lax med bulgurris och grönsaker) mellan flyttlassen..


onsdagens lunch på bibblan med min lilla älskling!


mor & son i huset! Mörkt utanför fönstrena, otäckt!!


min goding!


Det var allt för denna gången, fler bilder från lägenheten kommer snart!!!


lördag early morning!!

Hm. Känns som att klockan bara är 07.00, sjukt trött idag. Behöver kaffe. Nej, jag behöver nåt annat. Nåt snarlikt, det vet M i Luleå. Han vet alltid vad jag vill ha och behöver. Tack för att du finns. Jag vet att du läser min blogg. Nåja, vad händer hos mig idag då? Hela eftermiddagen och kvällen ska jag flytta de sista som finns kvar i huset. Ska bli sååååååååååååå skönt få ett eget bo. Något som bara är mitt. Samuel ska snart åka till farmor och farfar. Tur att dom finns. Dom ställer alltid upp om det behövs. Det är så svårt flytta grejjer när vår plutt är med. Det ekar fortfarande i lägenheten, grannarna måste undra vad det är för folk som har flyttat in.

Hinner inte skriva mer nu. Ska fortsätta med flyttgrejjerna.

Hörs!

13 januari!

oj oj, vad jag har mycket att göra just nu. Flyttar som en tok nu.. så mycket skräp man har samlat på sej under åren. Har en hel radda med prylar ute på www.blocket.se just nu. Skönt. Hoppas få allt sålt! Killen som skulle ha kommit och tittat på min bokhylla hade inte råd med den, och den kostade bara 250:-. Hm?! Nåja, den blir nog såld fort ändå. För den är ju i fint skick. Vad har jag gjort idag då? Imorse, 10.15 var jag med Linda på Waynes Coffe i berömda Linnégallerian. Ååhh, att börja dagen med en god latte, är det himmelriket eller? Jo, för mig är det så. Ska skynda mig hem nu och ta några säckar till lägenheten, Samuel hämtar jag vid 16-tiden på dagis. See you!!

Och du, Magnus.. ska bli helsikes kul när du kommer till mig! =)

Trettondagsafton!!!

jaha, då var julen slut! Pyntsakerna åker bort i kväll.. tomtar och stakar och annat juligt! Herregud, jag måste bara skriva om något som irriterade mej nåt enormt idag. Var och fikade på Waynes vid 12-snåret och suck vad jag stör mig på en viss person! Vet ej vem det är, han måste vara knäpp eller nåt. Han sitter och skakar nervöst med båda sina ben under bordet, och samtidigt som han drar sina händer fram och tillbaka över dom. Varje gång jag är och fikar där så dyker han upp! Suck, har funderat på att aldrig mer gå dit just på grund av honom. Han lyckas också alltid sätta sig bredvid mig, vilket är fruktansvärt stötande. Nåja, nog om det.. men ni förstår säkert hur jag menar!

Stör ni er inte på nåt särskilt ibland??! Berätta!

Hur går det med bloggen??!

Tja, vad händer här numera? Inte mycket, tycker ni läsare. Inte så konstigt tycker jag. Förlåt då. Livet på landet, utan en närliggande mast är inte datorns bästa vän. En bild tar över 10 minuter att ladda ned, och då kan ni tänka er hur lång tid detta har tagit..?

Nåja, här kommer blandade bilder.. äääntligen!!

min tuffing i bilen, på väg hem.. med pizza!!


jul 2008 hos farmor och farfar!


luciafirande och fika efteråt på dagis!


Så här glad blir min fis av att leka med mamsen!


jag och Samuel på Leo´s Lekland innan jul!


Busig tomtenisse...


vilken goding!


lillgubben poserar...


vill sitta bredvid mamma när hon sitter vid datorn.


Jag och Samuel på trappan!


nybadad...


här är bordet jag har ute på www.blocket.se nu - kronobergs län - möbler/heminredning.


bokhyllan som också är ute nu på www.blocket.se


jul 2008 med tomten! Lite rädda ser dom nog ut...


Samuel med sin pappa...


RSS 2.0