4:e advent!!

jaha, då sitter man här vid datorn igen och betlar räkningar som vanligt. Har inte så mkt räkningar denna månaden, men nästa blir tuff. Riktigt tuff. Nej, helvetes tuff. Urk. Hata. Hata. Har köpt en julgran idag på Rusta. Duger alldeles utmärkt med en fuskgran. Nästan bättre till och med. Tycker då jag. Skulle nyss lägga in bilder i bloggen, men icke. Rätt kabel men det fungerar ändå inte. Vet ej varför.

Nåja, idag är det 4:e advent och alla 4 ljusen är tända. Känner ingen julstress, bara ångest över en massa. För vad? Hm. Bara vissa av mina vänner som vet. Inget jag avslöjar här och nu. Det är för privat.

Men men.. "life´s going on".. som man säger!

Goood Jul alla mina goa läsare!!!

min älskade mobil!!

äntligen var det dags, det var min tur, min dag i tisdags att få unna mej något alldeles speciellt! Varför? Jo, jag förtjänade fan att få en ny mobil. Så jag köpte en. Den är helt perfekt. Svår till en början att förstå, men efter någon timme så fattade jag hur den fungerade. Små, små fält.. så kallade rörelsefält är "hemligheten" bakom denna touchwiz från Telenorbutiken jag handlade den i. Syrran, kanske är något för dej. Du som säger att du behöver en ny telefon. Något annorlunda om man jämför med alla de vanliga Sony Eriksson Cybershot varianterna. Är less på dom nu. Dags för förändring. A better one.. Och så är den ju rosa också. Så här ser min nya vän i vardagen ut:

Den heter "Samsung F480 Touchwiz"...

Bild av SAMSUNG TOUCHW F480 ROSA



Mobiltelefoner - Operatörsfria Samsung SGH-F480 Touchwiz Pink

och en bild till:

måndags-suck!!

det är med tunga steg jag gick till jobbet imorse, inte alls motiverad för 5 öre, men dagen har vänt och blivit riktigt trevlig. Har ätit cederpepparkakor, så sjuuuukt goda. Vet ni vad det är? Det smakar underbart! Är helt alone på jobbet idag, jag stänger butiken. Lugnt med kunder, för lugnt. Vill ha något att göra. Så jag städer, putsar och pular på. Men inte hela tiden. Vad gör ni helst en bra dag på jobbet?? Hur ser en superbra jobbdag ut för dej?! Berätta för mej!

11 december!!! Snart jul...

sitter på jobbet, bloggar bara en snabbis. Lugnt här just nu. Har ätit en underbar lunch alldeles ensam på Waynes idag. Blev en tonfiskmacka och en latte med pepparkakssmak!! Så underbart god den var. Testa om ni inte redan gjort det. Rekomenderas varmt. Söker febrilt.. efter vad? Bara M som vet. Vem är M? En underbar människa i Luleå, en kille. Synd han bor så långt från mig. Min bästa vän.

Blogg-kolaps!!!!!!?????

näe, jag har bara varit borta.. väldigt länge men nu ska jag försöka blogga desto mer, jag lovar! Kanske inte varje dag, men minst någon gång i veckan! Hörde på radion i morse att jag kanske brukar äta "RUTTEN FISK"!!!!!!! Gaaahh, omega-3 och 6 som är bra för hälsans skull ska man nog akta sig för i fortsättningen. Sämre fisk eller rentav rutten fisk som nyheterna berättade om förekommer i hälsokost-tillskotten man köper. I en del alltså, inte alla. Men ändå. Herregud. Omega 3 och 6 oljorna som ska vara så bra importeras från Polen och andra öststater. Nog om det. Nu har jag blivit uppskrämd igen. Alla nyheter är väl inte dåliga nyheter numera eller??!!

vad har hänt i mitt liv nudå efter Turkiet-resan?? Oj oj, mycket! Jobbar för fullt på ett optikföretag i stan, som optikerassistent. Trivs kanon. Tomt med kunder emellanåt bara. Aj aj. Lågkonjunkturen. Försiktiga själar därute, håller hårt i pengarna. Julhandeln som brukar vara sjukt uppstressad, både ur folklig aspekt men även ur Svergies börsmarknads egen aspekt, högtidens och nationalekonomins uppåtfas någonsin!! Jo, en sak till, igår var jag en runda på stan, på Synsam och provade ut en båge. Herregud, den satt helt perfekt. Fanns nog bara den kvar. Ringde tom Safiló som säljer Emporio Armani-bågar och fanns den kvar?? NEJ, den var helt utgången, inte ens restad den var helt slut! Går ej att få tag i "EVEER AGAIN". Suck!! Fan. Nåja, ska jag ha den får jag helt enkelt köpa den på Synsam, även om vi lika gärna hade kunnat göra det där jag jobbar. Skulle ha kostat mig cirka 4600:- för enkelslipade glas + båge. Och då är dom inte ens progressiva. Fan va dyrt! Nej, jag lägger nog pengarna på annat just nu. Skriver det inte här, för mina kära vänner behöver inte veta allt och inte mina jobbarkollegor heller för den delen. Så är det med det. 

Trevlig helg på er!!  


RSS 2.0