Datalektion hela dagen!!!

Blää, datalektion vem behöver det numera? Inte jag iaf, jag är ju bäst på data! Har gått en massa kurser, har datakörkort mm mm. Jag är helt enkelt ett dataproffs!! Nåja, ska boka en tripp till hemstaden snart.. så har jag gjort nåt vettigt denna dagen. Klassrummet är som en kokande kittel, alla är trötta och luftens syrenivå är obefintlig!

Nehepp, dags kolla hur mycket pengar man har på kontot så man vet hur man kan leva resten av månaden!!


19 augusti!!! Första riktiga höstmorgonen!!!!

Jag säger åååh vad härligt att gå till dagis 06.45 imorse, inskolning å allt å ute nalkas 1:a riktiga kylan! Det kallar jag höstkänsla.. så många säger att det är så trist med höst, jag säger tvärtom. Tyckte inte alls det är det minsta trist, härligt då luften är mer rik på syre! Vem gillar inte det? Vad händer här idag då? Jo, jag tvättar och städar i garderoberna medans min pojke är på dagiset, (jag skriver inget namn) då det finns många galningar på nätet! Ska gå en långpromenad sedan när jag avverkat alla måsten och hämtat min son på dagis. Härligt med höst!! Jag är lycklig över mina nyköpta strumpbyxor från LIndex, har de mest härliga höstfärger man kan tänka sig. Orange, svart, lila mm.. kommer inte ihåg alla färger men det är ett enkelt knep att se uppiffad ut, med ett par färgstarka strumpbyxor. Ska bara köpa ett par nya svarta, höga stövletter + en brun eller lila höstjacka. Alla bär svart, men inte jag. Mår bra i färg, så då blir det så!! Så det så! Nu ska jag försöka lägga in lite bilder här.. ska hämta sladden först!!

Heeeej åååhhhhååå - här ska bloggas nu!!

Jag kan ju börja med att säga att jag har hyrt en Audi A3 silver, från fredag em tills idag på em.. har nu med sorg i hjärtat lämnat tillbaka den till biluthyraren, Europecar ett mycket bra bilföretag.. en toppentrevlig kille vid namn Fredrik som jobbar där! Blir nog att hyra bil fler gånger, inte så hemskt dyrt göra det heller om man gör det nån gång, när man ska göra nåt speciellt som att resa iväg eller köpa tunga saker som jag gjorde.. inget hit bära runt på en tung hallspegel, kattsand, kattmat, stora + små förvaringsboxar.. mm mm. Lägenheten börjar ta form, mycket grått, vitt och lite orange.. vardagsrummet börjar se riktigt fint ut. Ska lägga ut lite bilder ev senare ikväll då min lille skrutt har somnat. Nu låter det som rena rama cirkusen här hemma när jag gör annat än riktar uppmärksamheten på honom. Det är väl så att ha barn, men dom är underbara dom små liven, små tyrannerna kallar jag dom fast med undertonen att dom är härliga såklart!! Nehepp, dags läsa godnatt saga, tandborstning, bada mitt lilla troll, städa, diska, hämta tvätt mm. Normala husgöromål en vanlig kväll som denna alltså!! Sen upp 05.30 imorgon bitti, dagis kl 7-12 imorgon.. frukost får min goding på dagiset.. jag ska passa på att tvätta lite, sen betala några räkningar.. tandläkaren, 550:-, Telia-surf grejsemojs mm mm.

By for now!!

RSS 2.0