Blogg-döden...

En död blogg, en sanning men samtidigt mitt sätt att få vara lite privat emellanåt. Skönt få skriva av sig, men jag har mina misstankar om hur en del som läser kan förvrida och tolka saker på helt fel sätt. Så nu kommer jag att skriva det jag anser att jag tycker är en bra balansgång för min egen integritet.

Alltså, vad händer i mitt liv just nu? Hm, kanske har ett spännande jobb på G. Blev glatt överraskad när en god fd: chef ringde upp mig och frågade om jag hade hittat något jobb. Han har kontakter så han rekomenderade mig så jag hoppas få in min fot där. Ekonomin är helt galet svårt när man inte har jobb. Helvetisk faktiskt.

Sen har jag funderat en hel del över begreppet "vänner", goda vänner är något helt annat för mej nu än det var innan. Sedan jag fick barn har vänner kommit och gått, och några har tom vänt på klacken när jag har flyttat ifrån min dåvarande sambo. Mycket dålig stil anser jag. Men tack samtidigt, då vet jag vem jag kan lita på och vem jag inte kan lita på. I efterhand så är det något positivt. Jag kan glädjas åt att jag har nya härliga vänner som mer än gärna vill umgås med mig trots att jag är en fattig småbarnsmamma. Jag har något som dom ser, och som jag själv också ser. Jag är bra. Bra fast samhället inte tycker så. Jag vet vad jag vill nu och jag har gjort en själslig resa genom att bo och rå om mig själv och min underbare son.

RSS 2.0